Σε διαπραγματεύσεις Beyoncé και Disney για συνεργασία στην μεγάλη οθόνη

beyonce Tinseltown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το «χρυσό συμβόλαιο» που έχει προταθεί στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια φέρεται να αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την συμμετοχή της στο πρόσφατο ριμέικ του «Βασιλιά των λιονταριών», η Beyoncé βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Disney για άλλες τρεις ταινίες. Σύμφωνα με άρθρο της Sun, η αμοιβή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Εφόσον οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, η Beyoncé θα συμμετάσχει στο soundtrack του «Μαύρου Πάνθηρα 2» στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, καθώς και άλλες δύο ταινίες της Disney που δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Shutterstock

Πηγή του άρθρου σημείωσε πως μια νέα συνεργασία μεταξύ της Beyoncé και της Disney θα ήταν επικερδής για τις δύο πλευρές, σχολιάζοντας πως η συμφωνία ουσιαστικά έχει επιτευχθεί. «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά τώρα βρίσκονται στις τελικές λεπτομέρειες» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Sun.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν το συμβόλαιο συνεργασίας αφορά αποκλειστικά την συμμετοχή της σε soundtrack ή εάν θα πρωταγωνιστήσει μπροστά από την κάμερα. Η Disney έχει μεγάλα σχέδια τόσο με τους ήρωες της Marvel, όσο και με μια σειρά ριμέικ κλασικών παραγωγών της.

Invision/AP / Chris Pizzello

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πρόσφατα εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική συναυλία όπου τραγούδησε το «When You Wish Upon A Star» από το soundtrack της animated εκδοχής του «Πινόκιο». Η Beyoncé είχε σχολιάσει πως ένιωθε «μεγάλη περηφάνια και τιμή» που αποτελούσε μέλος της οικογένειας της Disney.