Στην τελική ευθεία το διαζύγιο του Ewan McGregor

ewan-mcgregor Tinseltown
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η κόρη του Βρετανού ηθοποιού δεν εγκρίνει την νέα σύντροφο του πατέρα της, Mary Elizabeth Winstead, την οποία είχε χαρακτηρίσει «σκουπίδι».

Το Ιανουάριο του 2018 ο Ewan McGregor και η Eve Mavrakis ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 22 χρόνια γάμου και σύμφωνα με το The Blast οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Το σχετικό άρθρο αναφέρει πως το ζευγάρι έχει καταθέσει στα αρμόδια δικαστήρια τις λεπτομέρειες του οικονομικού διακανονισμού στον οποίο συμφώνησαν και πλέον είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Shutterstock / Andrea Raffin

Η Eve Mavrakis και ο Ewan McGregor παντρεύτηκαν το 1995 και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

Οι διαδικασίες μπορεί να κράτησαν περίπου δύο χρόνια, χωρίς να έχουν λείψει οι διαφωνίες μεταξύ του McGregor και της Mavrakis, κυρίως σε οικονομικά θέματα. Οι μεγαλύτερες εντάσεις πάντως έχουν να κάνουν με την μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, την Clara McGregor, η οποία έχει δηλώσει δημόσια πως δεν συμπαθεί την νέα σύντροφο του πατέρα της, την Mary Elizabeth Winstead.

Τον περασμένο Ιούλιο η McGregor την χαρακτήρισε «σκουπίδι» σε σχόλιο της στο Instagram σε μια φωτογραφία του πατέρα της με την Winstead που τραβήχτηκε το 2014. «Πιο όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα στον πλανήτη; Είστε τόσο γελασμένοι. Η κοπέλα είναι ένα σκουπίδι» είχε γράψει χαρακτηριστικά η κόρη του McGregor.

Shutterstock / Ron Adar

Η Clara McGregor παραδέχτηκε πως τα επικριτικά σχόλια της ήταν «ανώριμα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στους Times, η Clara McGregor παραδέχτηκε πως το σχόλιο της ήταν «ανώριμο», συμπληρώνοντας πως ήταν θυμωμένη και στεναχωρημένη όταν τα έγραψε.

«Ήταν πολλά που συσσωρεύτηκαν και που έπρεπε να διαχειριστώ – χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, δεν ήταν η καλύτερη μου στιγμή» σχολίασε η McGregor. Το μοντέλο εξήγησε πως εκείνη την περίοδο την έκαναν συνεχώς tag στην συγκεκριμένη φωτογραφία και έβλεπε παντού αρνητικά πράγματα για την μητέρα της.

REX/Shutterstock

McGregor και Winstead συμπρωταγωνίστησαν στο τηλεοπτικό spin-off του «Fargo».

«Είπα πως ένιωθα και δεν ήθελα να απολογηθώ για αυτό. Δεν ήταν ο σωστός τρόπος διαχείρισης των πραγμάτων, αλλά είναι δύσκολο να το επεξεργαστείς όταν νιώθεις πως είχες μια ιδέα για το τι είναι μια οικογενειακή μονάδα και μετά πρέπει να αλλάξεις. Είναι τόσο περίεργο» ανέφερε η McGregor στην συνέντευξη.

Εντούτοις, η 24χρονη McGregor ξεκαθάρισε πως δεν έχει διάθεση να γνωρίσει την νέα σύντροφο του πατέρα της. «Είμαι καλά. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν θα αναμειχθώ εκεί» τόνισε η McGregor.