Η Elizabeth Hurley έκλεισε τα 55 στην μπανιέρα της (photo)

elizabeth-hurley
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Είμαι ευγνώμων που είμαι χαρούμενη, υγιής και έχω την καλύτερη οικογένεια και φίλους» έγραψε η Βρετανίδα star στο Instagram.

Την περασμένη Τετάρτη η εκρηκτική Elizabeth Hurley γιόρτασε τα 55α γενέθλια της και μοιράστηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στην μπανιέρα, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος είναι σχετικός, αλλά και ότι η πραγματική ομορφιά και γοητεία δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

«Χρόνια πολλά σε εμένα! Αυτά είναι τα πέμπτα γενέθλια που γιορτάζουμε την περίοδο του lockdown στην μικρή ομάδα μου – συμπεριλαμβανομένων των 80ων της μητέρας μου και των 18ων του γιου μου» έγραψε η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της που είναι «χαρούμενη, υγιής και που έχω την καλύτερη οικογένεια και φίλους».

Ο γιος της, Damian Hurley, μοιράστηκε και αυτός με την σειρά του μια φωτογραφία με την μητέρα του, με την ομοιότητα των δύο να είναι εκπληκτική. «Χρόνια πολλά στην δίδυμη μου! Την εγκληματική σύντροφο για πάντα!» έγραψε ο Damian, στέλνοντας την αγάπη του.

Την περασμένη χρονιά η Hurley αποκάλυψε στο Extra πως καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα χωρίς να περνάει ώρες στα γυμναστήρια. «Δεν γυμνάζομαι, αλλά είμαι πολύ ενεργή. Αθλούμαι, αλλά στην πραγματικότητα είναι η κηπουρική… το κλάδεμα των θάμνων, το κόψιμο ενός δέντρου με το αλυσοπρίονο μου, όλα αυτά που κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά η 55χρονη σταρ.

Πέραν όμως της κηπουρικής, η Hurley παραμένει δραστήρια χάρη στο πάθος της για ττο χούλα χουπ και το κολύμπι και συχνά μοιράζεται σχετικές φωτογραφίες και βίντεο της στο Instagram.