Sofia Vergara και Joe Manganiello γιορτάζουν έξι χρόνια σχέσης

Joe-manganiello-sofia-vergara
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν σε δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2014 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά.

Πριν από έξι χρόνια οι ζωές της Sofia Vergara και του Joe Manganiello άλλαξαν για πάντα, όταν γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι για τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου. Ένα χρόνο αργότερα, οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες παντρεύτηκαν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του θεάματος.

«Έξι χρόνια από τότε που πήγες και με βρήκες! Χαρούμενη επέτειο Joe Manganiello, είσαι δικός μου» έγραψε η 47χρονη ηθοποιός στην ανάρτηση της στο Instagram που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2014, όπου ο Magnaniello ήταν προσκεκλημένος της πρώην αρχισυντάκτριας του People, Jess Cagle. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική εκπομπή της Cagle για το SiriusXM, ο Manganiello εξήγησε πως την ερωτεύτηκε κατάφορα την πρώτη φορά που την είδε.

«Καθώς κάναμε βόλτα, εμφανίστηκε μπροστά μας στα 30 μέτρα η Sofia Vergara. Φορούσε ένα φόρεμα που έδειχνε υπέροχο πάνω της και δεν μπορούσα να βγάλω τα μάτια μου από πάνω της» δήλωσε ο 43χρονος ηθοποιός στην εκπομπή.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο συμπρωταγωνιστής της Vergara στο «Modern Family», Jesse Tyler Ferguson, πλησίασε τον Magnaniello και του είπε πως «η φίλη μου η Sofia θέλει να έρθεις να πεις ένα γεια». Εκείνη την περίοδο η Vergara ήταν αρραβωνιασμένη με τον Nick Loeb, όμως χώρισαν τρεις εβδομάδες αργότερα.

Ο Ferguson τότε έστειλε τον αριθμό τηλεφώνου της Vergara στον Magnaniello και περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015, το ζευγάρι ανέβηκε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.