Πρώτο τρέιλερ για το νέο «Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών»

peninsula
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Επόμενος προορισμός του post-apolycaptic τρένου του Yeon Sang-ho είναι η γεμάτη διλήμματα (και ζόμπι) «Χερσόνησος».

Μετά το εξαιρετικό «Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» του και το animated πρίκουελ «Seoul Station», ο Yeon Sang-ho επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με νέο σίκουελ στην σειρά τρόμου, το «Peninsula». Η νέα ταινία του Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών και αναμένεται να κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της τον Αύγουστο.

Το «Peninsula» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και επικεντρώνεται στον Jung-seok (Gang Dong-won), έναν στρατιώτη που κατάφερε να γλυτώσει από την καταστροφή και πλέον καλείται να αναλάβει μια παράτολμη αποστολή με δύο στόχους: να βρει ένα πολύτιμο αντικείμενο αλλά και να επιβιώσει.

Κατά την διάρκεια της αποστολής του όμως βρίσκει τυχαία μια ομάδα επιζώντων που περιπλέκει την κατάσταση και θέτει μεγάλα ηθικά διλήμματα. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Lee Jung-hyun, John D. Michaels, Kwon Hae-hyo και Lee Re, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Park Joo-Suk και Yeon Sang-ho.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας αποκαλύπτει πως σε αντίθεση με την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας του 2016, το «Peninsula» φιλοδοξεί να διευρύνει τον τρόμο και την δράση θυμίζοντας post-apocalyptic ταινίες όπως το «Mad Max».