Εκθαμβωτική και ανανεωμένη η Rebel Wilson

rebel-wilson Andrea Raffin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η Αυστραλή ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει βάλει στόχο να βελτιώσει την υγεία της μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πριν από ένα μήνα η Rebel Wilson αποκάλυψε πως ένας από τους στόχους που έχει θέσει για το 2020 είναι να βελτιώσει την υγεία της και να μειώσει το βάρος της στα 75 κιλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μέσω μιας νέας ανάρτησης στο Instagram, η Αυστραλή ηθοποιός δείχνει πως συνεχίζει κανονικά βάσει σχεδίου και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Στις δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Wilson ποζάρει φορώντας ένα cobalt blue φόρεμα για την νέα κωμική σειρά «LOL» που θα κάνει πρεμιέρα μέσω Amazon Prime Video στις 19 Ιουνίου.

«Ακόμα και εάν χρειαστεί να συρθείτε για να φτάσετε τον στόχο σας, συνεχίστε γιατί θα αξίζει» αναφέρει η 40χρονη σταρ στην ανάρτηση της τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας παράλληλα πως με χρόνο και υπομονή θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, με την αποστολή “Χρονιά της Υγείας” προσπαθώ να φτάσω τα 75 κιλά και αναφορικά με την καριέρα μου προσπαθώ να ξεκινήσει η παραγωγή μιας από τις ταινίες μου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και τα δύο απαιτούν καθημερινή προσπάθεια και μονίμως υπάρχουν αναποδιές – αλλά δουλεύω σκληρά» τόνισε η Wilson.