Will Smith: «Το διαζύγιο ήταν η υπέρτατη αποτυχία μου ως ενήλικας»

will-smith Miguel Cordoba
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας ανοίχτηκε για το οδυνηρό τέλος του γάμου του με την Sheree Zampino και τις δυσκολίες που ακολούθησαν.

Ο Will Smith μίλησε ανοιχτά για το γάμο του με την πρώτη σύζυγο του, Sheree Zampino, σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στην διαδικτυακή εκπομπή «Red Table Talk» που θα προβληθεί την Κυριακή. Στη συζήτηση με την νυν σύζυγο του και παρουσιάστρια της εκπομπής, Jada Pinkett Smith, οι δύο γονείς μίλησαν και για την ανατροφή του 27χρονου Trey, τον οποίο ο Smith απέκτησε με την Zampino.

«Θέλω να μιλήσω για μια ενδιαφέρουσα ιδέα που έχεις αναφέρει αρκετά σχετικά με τον Trey και το διαζύγιο – ότι επειδή ένας άντρας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σύζυγος, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός πατέρας» δήλωσε η Pinkett Smith.

«Με την Sheree και τον Trey ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή. Το διαζύγιο ήταν το χειρότερο πράγμα στην ζωή μου ως ενήλικας, το διαζύγιο ήταν η υπέρτατη αποτυχία για μένα. Έχω πονέσει πολύ στην ζωή μου ως ενήλικας, αλλά δεν νομίζω υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με την αποτυχία του να παίρνω διαζύγιο από την μητέρα του δίχρονου γιού μου» δήλωσε ο Smith.

BEI/REX/Shutterstock / Alex Berliner

Ο Smith και η Zampino παντρεύτηκαν το 1992 και χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, το 1995. Ο Smith στην συνέχεια παντρεύτηκε την Pinkett το 1997 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, το 21χρονο Jaden και την 19χρονη Willow. Η Zampino εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του «Red Table Talk» τον Μάιο του 2018, όπου με την Pinkett Smith συζήτησαν για το πώς έχουν αναπτύξει μια καλή σχέση παρά τις αρχικές δυσκολίες.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η Zampino αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με την Pinkett Smith, περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιο, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για να βελτιωθεί η σχέση τους. Η Zampino είχε τηλεφωνήσει στο σπίτι του Smith για να μιλήσει με τον τριών ετών τότε Trey, όμως είχε μια έντονη λογομαχία με την Pinkett.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Τελικά ο Smith παρενέβη, υπενθυμίζοντας στην Pinkett πως οφείλει να σεβαστεί το γεγονός ότι η Zampino είναι μητέρα του Trey. Τα λόγια του «Φρέσκου πρίγκιπα» φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα, καθώς την επόμενη φορά που οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν έκαναν από κοινού προσπάθεια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

«Συνεχώς μου ζητούσες συγνώμη και πάντα παραδέχτηκες το σφάλμα σου, σε ευχαριστώ για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Zampino. Το νέο επεισόδιο του «Red Table Talk» που είναι αφιερωμένο στην Ημέρα του Πατέρα θα προβληθεί μέσω του Facebook Watch την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος.