Με κινηματογραφικό τριήμερο στην Τεχνόπολη ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival

athens-open-air-film-festival
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι προβολές ξεκινάνε την Πέμπτη 25 Ιουνίου με την ταινία «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Με τρεις παλιές και αγαπημένες ταινίες εγκαινιάζει τον καθιερωμένο, αν και διαφορετικό, αλλά πάντα καλοκαιρινό του κύκλο προβολών το Athens Open Air Film Festival. Το φεστιβάλ είχε δηλώσει πως, παρά τις αντίξοες συνθήκες, θα επιστρέψει με την θαλασσινή του αύρα για να γιορτάσει το θερινό σινεμά. 

Και επέστρεψε ξεκινώντας τις φετινές του προβολές με ένα κινηματογραφικό τριήμερο προβολών σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο (Πέμπτη 25 Ιουνίου) , «Όλα για τη Μητέρα μου» του Πέδρο Αλμοδόβαρ (Παρασκευή 26 Ιουνίου) και «Rocky Horror Picture Show» του Τζιμ Σάρμαν (Σάββατο 27 Ιουνίου). 

Όλες οι προβολές είναι προσβάσιμες και με ελεύθερη είσοδο.

Όσκαρ Καλύτερου Ξενόγλωσσου Φιλμ (2000)

Η προβολή γιορτάζει τα 45 χρόνια από την πρεμιέρα του πιο διαχρονικού cult φαινομένου στην ιστορία του σινεμά. 

Σημαντικές οδηγίες για την προσέλευση του κοινού στις προβολές
Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, σας ενημερώνουμε ότι:

• Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.
• Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.
• Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.