Το «Mamma Mia!» θα επιστρέψει για άλλο ένα μαγευτικό καλοκαίρι με χορό και τραγούδι

mamma-mia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η δημιουργός και παραγωγός των ταινιών αποκάλυψε πως ο κορωνοϊός έχει δυσκολέψει την παραγωγή της τρίτης ταινίας.

Η δημιουργός του κλασικού μιούζικαλ «Mamma Mia!» και παραγωγός των δύο ταινιών, Judy Craymer, αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια τρίτη ταινία, η οποία όμως έχει καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά την πρεμιέρα του στην θεατρική σκηνή του Λονδίνου το 1999, το μιούζικαλ μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη το 2008 από την Phyllida Lloyd, ενώ δέκα χρόνια αργότερα ακολούθησε ένα σίκουελ σε σκηνοθεσία του Ol Parker.

Σύμφωνα με νέα συνέντευξη της Craymer στην Daily Mail, έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως από την Universal για την παραγωγή μιας τρίτης ταινίας. Η πανδημία του κορωνοϊού και η αναστάτωση που έχει προκαλέσει στην βιομηχανία του κινηματογράφου όμως αναπόφευκτα επηρέασε τον σχεδιασμό του νέου σίκουελ.

«Νομίζω πως μια μέρα θα υπάρξει άλλη μια ταινία, γιατί υποτίθεται πως θα είναι τριλογία» σχολίασε η Craymer, συμπληρώνοντας πως η Universal έχει δείξει ενδιαφέρον για μια Τρίτη ταινία. Η παραγωγός πάντως απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, ποιοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν ή ποια τραγούδια των ABBA θα αποτελέσουν την βάση της ταινίας.