Κάτι σκαρώνει ο Sacha Baron Cohen

sacha-baron-cohen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο Βρετανός κωμικός κατάφερε να διεισδύσει σε συγκέντρωση ακροδεξιάς πολιτοφυλακής με ρατσιστικά τραγούδια country.

Ο Sacha Baron Cohen ενδέχεται να ετοιμάζει έναν δεύτερο κύκλο του «Who Is America», καθώς πρόσφατα συμμετείχε σε συγκέντρωση ακροδεξιάς πολιτοφυλακής μεταμφιεσμένος ως τραγουδιστής της country. Εκεί ο Cohen ερμήνευσε τραγούδια για το πώς θέλει να εμβολιάσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τον Anthony Fauci με την «γρίπη από την Γουχάν».

Shutterstock / Ga Fullner

Ο Βρετανός κωμικός κατάφερε να πείσει την οργάνωση Washington Three Percenters για τις «αγνές» προθέσεις του και προσφέρθηκε να πληρώσει για την διασκέδαση στο event της οργάνωσης. Φορώντας μια φόρμα και ένα ψεύτικο γένι, ο Cohen άρχισε να τραγουδά country με ρατσιστικό περιεχόμενο, με πολλούς από το κοινό να τραγουδούν μαζί του.

Κάποια στιγμή οι διοργανωτές του event κατάλαβαν ότι ο Cohen τους διακωμωδούσε και προσπάθησαν να κατεβάσουν τους διακόπτες για να σταματήσει να τραγουδά. Η προσωπική ασφάλεια του Βρετανού κωμικού όμως παρενέβη και η παράσταση συνεχίστηκε για άλλα οχτώ λεπτά επί σκηνής. Στο τέλος του «σετ» ο Cohen και το συγκρότημα έφυγαν μέσα σε ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο που βρισκόταν κοντά στην σκηνή.

Ο Cohen όμως δεν έμεινε εκεί και αφού άλλαξε μεταμφίεση, επέστρεψε στη εκδήλωση των ακροδεξιών υποδυόμενος τον δημοσιογράφο για να μιλήσει με τους διοργανωτές ώστε να μάθει τι πήγε στραβά. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η φάρσα του Cohen έγινε στα πλαίσια μιας νέας σεζόν του «Who Is America» ή εάν πρόκειται για κάποιο καινούριο project.