Η Kate Beckinsale γιορτάζει τον Μήνα Υπερηφάνειας με το πνεύμα του Freddie Mercury

kate-beckinsale-freddie-mercury-video Kate Beckinsale
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η Βρετανίδα ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον frontman των Queen και γύρισε ένα ριμέικ του «I Want To Break Free» στο σπίτι με τους φίλους της.

Ο Ιούνιος είναι ο Μήνας Υπερηφάνειας και η Kate Beckinsale το γιόρτασε με ένα ριμέικ του κλασικού βιντεοκλίπ του «I Want To Break Free» των Queen που γύρισε στο σπίτι της. Φορώντας ένα ψεύτικο μουστάκι και ένα δερμάτινο μίνι, η Βρετανίδα ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον εμβληματικό frontman των Queen, τον Freddie Mercury και μοιράστηκε την διασκευή της μέσω Instagram.

Δείτε την Kate Beckinsale ως Freddie Mercury

Στο βιντεοκλίπ της Beckinsale εμφανίζονται επίσης οι φίλοι της Markus Molinari, Jonathan Voluck και Brendan Scannell, υποδυόμενοι τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Η 46χρονη ηθοποιός αργότερα μοιράστηκε μια δεύτερη «συλλεκτική εκδοχή» του βιντεοκλίπ της με έξτρα υλικό από τα γυρίσματα.

Το «I Want To Break Free» κυκλοφόρησε το 1984 και συμπεριλαμβάνεται στον ενδέκατο δίσκο του πρωτοποριακού rock συγκροτήματος, το «The Works». Το τραγούδι έμεινε στην ιστορία χάρη στο προκλητικό, για την εποχή, βιντεοκλίπ του, που αποτελεί παρωδία της βρετανικής σαπουνόπερας «Coronation Street» με τα μέλη των Queen να εμφανίζονται φορώντας γυναικεία ρούχα.

Παρά το γεγονός ότι αυτό το είδος χιούμορ ήταν αρκετά διαδεδομένο στην Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, το βιντεοκλίπ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην Αμερική. Το single βρέθηκε στην τρίτη θέση των βρετανικών charts και θεωρείται ως ένα ύμνος για την ελευθερία από την καταπίεση.