Ο Pierce Brosnan δεν ξεχνά τον Robin Williams

robin-williams-pierce-brosnan
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην «Κυρία Ντάουτφαϊρ» το 1993.

Φέτος συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον θάνατο ενός εκ των πιο εμβληματικών κωμικών ηθοποιών, του Robin Williams. Ο Αμερικάνος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσω του stand-up κατάφερε να μεταπηδήσει με τεράστια επιτυχία στην μεγάλη οθόνη, τόσο σε κωμικούς, όσο και σε δραματικούς ρόλους.

Ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες του ήταν και η βραβευμένη με Όσκαρ κωμωδία «Η κα Ντάουτφαϊρ» του Chris Columbus, όπου ο Williams έπαιξε τον ρόλο ενός ηθοποιού που μεταμφιέζεται σε μια ηλικιωμένη οικονόμο για να μπορέσει να βλέπει τα παιδιά του, τα οποία ζουν με την πρώην σύζυγο του και τον νέο σύντροφο της.

Ο Pierce Brosnan, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του νέου συντρόφου, μίλησε στον Guardian για την σχέση του με τον Williams και αποκάλυψε πως η κωμωδία αποτελεί μια από τις αγαπημένες ταινίες του. Στην συνέντευξη του, ο Brosnan ανέφερε μια ιστορία από τα γυρίσματα με τον Williams που του έχει μείνει αξέχαστη.

«Εκεί ήταν ο Robin, καθόταν στην καρέκλα για το μακιγιάζ. Φορούσε ένα χαβανέζικο πουκάμισο, cargo παντελόνι και τα τριχωτά χέρια και τριχωτά πόδια του κρέμονταν έξω. Φορούσε το κεφάλι της Ντάουτφαϊρ και με καλωσόρισε λέγοντας “Ω Pierce! Είσαι τόσο χαριτωμένος! Έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι”» διηγήθηκε ο Brosnan.

Στην συνέχεια ο πρώην James Bond σχολίασε πως η συγκεκριμένη κωμωδία είναι μια από τις αγαπημένες ταινίες του. «Στο τέλος της ημέρας, θέλεις να μπορείς να κοιτάξεις γύρω σου με την ελπίδα πως έχεις μερικές ταινίες για τις οποίες είσαι περήφανος που συμμετείχες. Αυτή είναι οπωσδήποτε μια από αυτές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 67χρονος ηθοποιός στην συνέντευξη.