Οι «Beavis and Butt-Head» επιστρέφουν με νέα επεισόδια

beavis-and-butt-head
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

O Mike Judge ανανέωσε του κωμικό δίδυμο για την σύγχρονη εποχή και ετοιμάζει έναν νέο κύκλο επεισοδίων για το Comedy Central.

Ένα από τα πιο εμβληματικά δίδυμα των ένδοξων 1990s είναι οι Beavis και Butt-Head που έγραψαν ιστορία μέσω του MTV με το ακραίο χιούμορ και τις απίθανες (και συχνά επικίνδυνες) περιπέτειες τους με στόχο να αντιμετωπίσουν την πλήξη. Μετά από μια σύντομη επιστροφή το 2011, οι δύο ήρωες cartoon θα επιστρέψουν στην μικρή οθόνη μέσω του Comedy Central.

MTV

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος ψυχαγωγίας και νεολαίας της ViacomCBS, Chis McMarthy, χαρακτήρισε τους Beavis και Butt-Head ως «την φωνή που όρισε μια γενιά» και αποκάλυψε πως η νέα σειρά θα εκτυλίσσεται στην σύγχρονη εποχή.

«Φαινόταν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνουμε χαζοί ξανά» σχολίασε αστειευόμενος ο δημιουργός της σειράς Mike Judge για την συμφωνία. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο Judge θα έχει ρόλο σεναριογράφου και παραγωγού σε κάθε επεισόδιο, ενώ θα δανείσει ξανά την φωνή του στους δύο ήρωες.

MTV

Το άρθρο αναφέρει επίσης πως το τηλεοπτικό δίκτυο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Judge για την παραγωγή spin-offs και specials, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την επιστροφή της Daria.