Στα σκαριά μια τηλεοπτική «Μέρα της μαρμότας»

groundhog-day
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο Stephen Tobolowsky αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση των παραγωγών για να επιστρέψει στον ρόλο του Ned Ryerson.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του Bill Murray, η κωμωδία επιστημονικής φαντασίας «Μέρα της μαρμότας» που σκηνοθέτησε ο Harold Ramis, πρόκειται να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη. Η αποκάλυψη ήρθε από το podcast του Stephen Tobolowsky, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Ned Ryerson στην ταινία.

«Ένας από τους παραγωγούς – όταν δούλευα στο “The Goldbergs” ή το “Schooled”, μια από εκείνες εκπομπές στο στούντιο της Sony – με είδε και μου φώναξε για να μου πει ότι εργάζονται πάνω σε μια τηλεοπτική εκπομπή βασισμένη την “Μέρα της μαρμότας”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια Tobolowsky αποκάλυψε πως ο παραγωγός τον ρώτησε εάν μπορεί να παίξει τον Ned στην εκπομπή και ο ίδιος απάντησε θετικά, σχολιάζοντας πως η σειρά θα παρουσιάσει τον «Ned 30 χρόνια αργότερα» και αναρωτήθηκε τι έχει κάνει στην ζωή του ο χαρακτήρας όλα αυτά τα χρόνια.

Παραμένει άγνωστο εάν οι παραγωγοί της εκπομπής έχουν κάνει προτάσεις σε άλλα μέλη του καστ της ταινίας – όπως την Andie MacDowell και τον Chris Elliott. Ο Bill Murray πάντως επέστρεψε στον ρόλο του Phil Connors πριν από λίγους μήνες στα πλαίσια διαφήμισης για το Super Bowl.