«Ενθουσιασμένος» ο Orlando Bloom για τον ερχομό της κόρης του

katy-perry-orlando-bloom John Salangsang
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας θα αποκτήσει μια κόρη με την Katie Perry και «πραγματικά ανυπομονεί» για τις άγρυπνες βραδιές.

Ο Orlando Bloom σύντομα θα γίνει ξανά πατέρας με την νέα σύντροφο του Katy Perry και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Good Morning America», ανυπομονεί για τις νύχτες που θα μένει άγρυπνος.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω σαν να είναι μια μαγική εποχή που ένας άγγελος εμφανίζεται στον πλανήτη. Ξέρετε, εκείνες οι ήσυχες στιγμές στο σπίτι όπου είσαι εσύ, η οικογένεια σου και το μικρό, το οποίο προσέχεις και απλά θέλεις να είσαι παρών, να δεις που μπορείς να βοηθήσεις και τι μπορείς να κάνεις για να γαλουχήσεις μια μικρή ζωή στον κόσμο» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός.

Imaginechina/REX/Shutterstock

Στην συνέχεια ο Bloom εκμυστηρεύτηκε πως δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα η προοπτική των άγρυπνων βραδιών και ότι πραγματικά «ανυπομονεί» για εκείνες τις «μεγάλες νύχτες» όπου θα σηκώνεται τακτικά. «Ανυπομονώ γιατί λατρεύω εκείνες τις ήσυχες στιγμές στο βράδυ όπου νιώθεις ότι ο κόσμος είναι κοιμισμένος και έχεις ένα μωρό που κοιμάται».

Ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» έχει εμπειρία ως πατέρας, αφού έχει αποκτήσει τον εννιάχρονο Flynn με την πρώην σύζυγο του, Miranda Kerr. Η νυν σύντροφος του και pop star, Katy Perry, σχολίασε πρόσφατα στην εκπομπή «Karson & Kennedy» του Mix 104.1 πως ο Bloom είναι «πραγματικά ενθουσιασμένος» που θα αποκτήσει μια κόρη.