«Απογοητευμένη» η Charlize Theron για την αντικατάσταση της στο πρίκουελ του «Mad Max»

charlize-theron Denis Makarenko
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Είναι δύσκολο να το χωνέψω, αλλά το σέβομαι» σχολίασε η χολιγουντιανή σταρ για την απόφαση του George Miller.

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως ο George Miller σκοπεύει να γυρίσει ένα πρίκουελ στο «Mad Max: Δρόμοι της οργής» που θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Furiosa, τον οποίο ενσαρκώσει η Charlize Theron. Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε στους New York Times πως μια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο στην νέα ταινία, καθώς θεωρεί ότι υπάρχοντα ειδικά εφέ δεν επαρκούν.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα της ηθοποιού που θα διαδεχτεί την Theron στο πρίκουελ, όμως σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η Anya Taylor-Joy φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς για τον ρόλο της Furiosa. Σε μια νέα συνέντευξη της στο Hollywood Reporter, η Theron εξέφρασε την απογοήτευση της για την εξέλιξη.

«Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Ακούστε, έχω απόλυτο σεβασμό για τον George, αν όχι ακόμα μεγαλύτερο μετά την συνεργασία μας στους “Δρόμους της οργής”. Είναι ένας δάσκαλος και του εύχομαι τα καλύτερα. Σίγουρα είναι λίγο θλιβερό» σχολίασε η 44χρονη ηθοποιός.

Στην συνέχεια η Theron εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη της στον Miller για την ευκαιρία που της δόθηκε να ερμηνεύσει, αλλά και να βοηθήσει στην δημιουργία του χαρακτήρα της Furiosa, συμπληρώνοντας πως «εμπιστεύεται» την κρίση του σκηνοθέτη.

Η χολιγουντιανή σταρ εξέφρασε όμως ένα παράπονο για την απόφαση, θεωρώντας πως η εμφάνιση της δεν θα έπρεπε να είναι απαραίτητα λόγος για να αποκλειστεί από το πρίκουελ. Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το «Chernobyl» του HBO όπου Βρετανοί ηθοποιοί ερμήνευσαν Ρώσους χαρακτήρες, η Theron εξήγησε πως «υπάρχει κάτι αναζωογονητικό» σε τέτοιες αφηγηματικές καινοτομίες «ώστε να μην χάνεται ο συναισθηματικός αντίκτυπος της ιστορίας».