Το Netflix στέλνει την Hilary Swank στον Κόκκινο Πλανήτη

away
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Away».

Ο Άρης ανέκαθεν υπήρξε ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της ανθρωπότητας στην επιστημονική φαντασία και τα τελευταία χρόνια η έβδομη τέχνη έχει μεταφέρει αρκετές φορές τους θεατές στον (όχι τόσο) αφιλόξενο κόκκινο πλανήτη.

Ο επόμενος αστέρας του Χόλυγουντ που θα επισκεφτεί τον Άρη είναι η Hilary Swank, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Away». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει την Emma Green, μια Αμερικανίδα αστροναύτη που ηγείται της πρώτης διεθνούς αποστολής στον Άρη.

Καθώς προετοιμάζεται για το ιστορικό διαπλανητικό ταξίδι, η Green πρέπει να συμφιλιωθεί με την απόφαση της να αφήσει πίσω στην Γη τον σύζυγο της και τεχνικό στη NASA (Josh Charles) και την έφηβη κόρη της (Talitha Bateman), σε μια περίοδο που την έχουν ανάγκη περισότερο από ποτέ.

Netflix

Στην διάρκεια του πολύμηνου ταξιδιού, οι σχέσεις μεταξύ των μελών του πληρώματος γίνονται ολοένα πιο έντονες και πολύπλοκες. Δίπλα στην Swank εμφανίζονται επίσης οι Vivian Wu, Monique Curnen και Mark Ivanir, ενώ η πρεμιέρα του «Away» έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου.