Dominic West: «Είναι θλιβερό πόσο γρήγορα οι άστεγοι γίνονται αόρατοι»

dominic-west
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη του πως είχε μείνει άστεγος και χωρίς λεφτά για ένα βράδυ στο Λονδίνο.

Ο Dominic West πρωταγωνιστεί στην νέα δραματική σειρά του Netflix «Stateless», η οποία αφηγείται την ιστορία τεσσάρων αγνώστων που γνωρίζονται σε κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αυστραλία. Σε μια συνέντευξη του στους Radio Times για τον νέο του ρόλου, ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε μείνει άστεγος για ένα βράδυ στο Λονδίνο.

Shutterstock / Denis Makarenko

«Δεν έχω βιώσει πως είναι να είναι κανείς ανιθαγενής πολιτικά, αλλά έχω μείνει χωρίς λεφτά – έχω μείνει άστεγος ένα βράδυ στο Λονδίνο χωρίς λεφτά» δήλωσε ο 50χρονος ηθοποιός, ο οποίος συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του.

«Ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα γίνεσαι αόρατος, πόσο γρήγορα γίνεσαι αηδιαστικός στον κόσμο και πόσο γρήγορα συνειδητοποιείς ότι το μόνο που έχεις για προσελκύσεις τον οποιονδήποτε είναι μια ανθρωπιά που μοιραζόμαστε» δήλωσε ο West, για να σχολιάσει πως «αυτό είναι μόνο όταν δεν έχεις λεφτά, πόσο μάλλον όταν είσαι πρόσφυγας ή προσπαθείς να ξεφύγεις από ένα καθεστώς».

HBO

Στην ίδια συνέντευξη ο West αποκάλυψε επίσης πως είχαν γίνει σχέδια για μια ταινία βασισμένη στην πολυβραβευμένη σειρά «The Wire» του HBO, όπου ενσάρκωσε τον επιθεωρητή Jimmy McNulty. Σύμφωνα με τον ηθοποιός είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μιας πρίκουελ ταινίας με τον δημιουργό της σειράς David Simon, όμως τελικά τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν επειδή «άρχισαν να φαίνονται τα χρόνια πάνω μας».