Η προφορική ιστορία του «The Office» με τους Ricky Gervais, Steve Carell και Billie Eilish

ricky-gervais-steve-carell-billie-eilish
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ένα νέο podcast του Brian Baumgartner γιορτάζει την πλούσια ιστορία και τις μεγάλες στιγμές της κλασικής τηλεοπτικής σειράς.

Τον περασμένο Μάιο η Billie Eilish αποκάλυψε πως έχει δει 15 φορές όλα τα επεισόδια του αμερικάνικου «The Office» σε μια συνέντευξη της στο Instagram με ένα εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, τον Rainn Wilson. Ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές θαυμάστριες της σειράς λοιπόν, ο Brian Baumgartner κάλεσε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να συμμετάσχει σε έναν νέο podcast με θέμα την ιστορία της τηλεοπτικής σειράς του NBC.

NBC

Ο Baumgartner, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Kevin Malone στην σειρά, θα έχει επίσης ως καλεσμένους πολλούς σταρ της τηλεοπτικής σειράς. Τα 12 επεισόδια του podcast που τιτλοφορείται «An Oran History of The Office» καλύπτουν την ιστορία της εμβληματικής σειράς σε χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από το ξεκίνημα της ως spin-off της πρωτότυπης βρετανικής εκδοχής των Ricky Gervais και Stephen Merchant, μέχρι τις πιο σημαντικές στιγμές και εξελίξεις στην πλοκή.

NBC

Σύμφωνα με άρθρο του Entertainment Weekly, ο Baumgartner έχει καλέσει πολλά μέλη του καστ και συνεργείου, όπως τους όπως Steve Carell, John Krasinksi, Jenna Fischer, Angela Kinsey, Gervais και Wilson. Τα τρία πρώτα επεισόδια του podcast θα κυκλοφορήσουν μέσω του Spotify την Τρίτη 14 Ιουλίου και στην συνέχεια θα κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση.