Παραλίγο «θύμα» του Sacha Baron Cohen ο προσωπικός δικηγόρος του Donald Trump

sacha-baron-cohen-rudy-giuliani
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Βρετανός κωμικός ετοιμάζει έναν δεύτερο κύκλο του «Who Is America?»

Λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή εμφάνιση του σε ένα φεστιβάλ ακροδεξιών, ο Sacha Baron Cohen φαίνεται πως έβαλε στο στόχαστρο του τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Rudy Giuliani. Σε δηλώσεις του στο Page Six, ο πρώην δήμαρχος εξήγησε πως την περασμένη Τρίτη πήγε σε ξενοδοχείο του Μανχάταν για να δώσει μια «σοβαρή» συνέντευξη.

Εκεί τον υποδέχτηκε μια γυναίκα και μετά από μερικές ερωτήσεις εμφανίστηκε από το πουθενά ο Cohen φορώντας «ένα τρελό, ροζ, διεμφυλικό κουστούμι», με τον Giuliani να σχολιάζει πως ο Βρετανός κωμικός φορούσε ένα ροζ μπικίνι με δαντέλα και ένα διάφανο mesh top.

Shutterstock

Πιστεύοντας πως είχε πέσει θύμα «απάτης», ο πρώην δήμαρχος κάλεσε την αστυνομία, όμως μέχρι να εμφανιστεί ο Cohen είχε ήδη φύγει. Η New York Post αναφέρει πως ο κωμικός εθεάθη να τρέχει στους δρόμους της πόλης φορώντας μια ρόμπα.

Στις δηλώσεις του ο Giuliani, ο οποίος εργάζεται πλέον ως προσωπικός δικηγόρος του Donald Trump, εξήγησε πως αρχικά δεν είχε καταλάβει ότι επρόκειτο για τον Cohen. «Σκέφτηκα όλο τον κόσμο που έχει ξεγελάσει στο παρελθόν και ένιωσα καλά που δεν τα κατάφερε με μένα» σχολίασε στο Page Six.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες εμφανίσεις του Cohen, όμως θεωρείται σχεδόν βέβαιο πια πως ετοιμάζει έναν δεύτερο κύκλο του «Who Is America?».

Στα «θύματα» της πρώτης σεζόν της σειράς που βραβεύτηκε με Emmy και απέσπασε υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες συγκαταλέγονται πολλές προσωπικότητες από τον συντηρητικό πολιτικό χώρο, όπως οι Dick Cheney, Sarah Palin, Roy Moore και Joe Arapio, αλλά και ο O.J. Simpson.