Νέα Batwoman η Javicia Leslie

Javicia-leslie
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη που θα είμαι η πρώτη Μαύρη ηθοποιός που θα παίξει τον εμβληματικό ρόλο» σχολίασε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Η Javicia Leslie θα είναι τελικά η νέα Batwoman στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του The CW, αναλαμβάνοντας τα ηνία από την Ruby Rose. Στις επίσημες δηλώσεις της, η Leslie εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ευκαιρία που της δόθηκε στην τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ηρωίδα της DC.

Shutterstock / Ron Adar

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη που θα είμαι η πρώτη Μαύρη ηθοποιός που θα παίξει τον εμβληματικό ρόλο της Batwoman στην τηλεόραση και ως αμφισεξουαλική γυναίκα, είναι τιμή που συμμετέχω σε αυτή την ρηξικέλευθη εκπομπή που έχει υπάρξει τόσο πρωτοποριακή για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» δήλωσε η Leslie.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Leslie δεν θα παίξει τον ρόλο της Kate Kane – την οποία ενσάρκωσε η Ruby Rose στον πρώτο κύκλο της σειράς – αλλά την Ryan Wilder. Το άρθρο χαρακτηρίζει τον νέο χαρακτήρα που θα φορέσει την μάσκα της Batwoman ως διαμετρικά αντίθετη με την Kane και την περιγράφει ως «συμπαθητική, ακατάστατη, λίγο goofy και ατίθαση».

Μετά τις ανακοινώσεις, η Rose συνεχάρη την διάδοχο της και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την απόφαση των παραγωγών να επιλέξουν μια «υπέροχη Μαύρη ηθοποιό» για τον ρόλο της Batwoman. «Θέλω να συγχαρώ την Javicia Leslie που αναλαμβάνει την μπέρτα της Batwoman. Θα βρεθείς με ένα απίστευτο καστ και συνεργείο. Ανυπομονώ να δω την δεύτερη σεζόν, θα είσαι υπέροχη» σημείωσε η Rose στο Instagram.

Η αποχώρηση της Rose από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της τηλεοπτικής σειράς τον περασμένο Μάιο ήταν ξαφνική, με την ίδια να αποφεύγει να αποκαλύψει τους λόγους για την απόφαση της, σχολιάζοντας «αυτοί που γνωρίζουν, ξέρουν». Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού διέψευσαν τις φήμες που θέλουν την αποχώρηση της να συσχετίζεται με το σοβαρό ατύχημα της στο σετ την περασμένη χρονιά.

The CW

Μετά από ένα stunt στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, η Rose χτύπησε σοβαρά στην μέση και έπαθε κήλη σε δύο μεσοσπονδυλίους δίσκους και σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram αποκάλυψε πως παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ο νωτιαίος μυελός της και να μείνει παράλυτη.