Zendaya και John David Washington γύρισαν μια ταινία στην καραντίνα

zendaya-John-david-washington
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο δημιουργός του «Euphoria» έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε το «Malcolm & Marie» μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να έβαλε φρένο σε όλες τις μεγάλες παραγωγές, όμως αυτό δεν εμπόδισε πολλούς κινηματογραφιστές από το να αξιοποιήσουν την περίοδο της καραντίνας και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγονται η Zendaya και ο John David Washington, οι οποίοι γύρισαν μαζί μια ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Sam Levinson.

Τα γυρίσματα του «Malcolm & Marie» πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 17 Ιουνίου και 2 Ιουλίου στο Caterpillar House, «ένα περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο αρχιτεκτονικό θαύμα από γυαλί» στην Καλιφόρνια. Η υπόθεση της ταινίας παραμένει μυστήριο, όμως φέρεται να θυμίζει το «Ιστορία γάμου» του Noah Baumbach, επικεντρώνοντας στο προσωπικό δράμα ενός ζευγαριού, με αναφορές στις κοινωνικές εξελίξεις της εποχής.

Η ιδέα του εγχειρήματος ανήκει στην Zendaya, η οποία επικοινώνησε με τον Levinson, ρωτώντας τον εάν τον ενδιαφέρει να γράψει και να σκηνοθετήσει μια ταινία την περίοδο της καραντίνας. Μέσα σε έξι μέρες είχε ετοιμάσει ένα σενάριο και ο σκηνοθέτης προσέγγισε τον πρωταγωνιστή του «Tenet» για να συμπρωταγωνιστήσει στο «Malcolm & Marie».

Αφού εξέτασαν προσεκτικά τους κανονισμούς για γυρίσματα εν μέσω πανδημίας, πραγματοποιήθηκαν τεστ για τον κορωνοϊό σε όλους τους συντελεστές της ταινίας. Η παραγωγή έχει ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία εξόδου της ταινίας.