Mία Φάροου: ο γιος της είναι του Γούντι 'Aλεν ή του Φρανκ Σινάτρα;

mia-faroou-o-gios-tis-einai-tou-gounti-alen-i-tou-frank-sinatra-tou-frank-sinatra

ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ο Ρόναν Φάροου θεωρούνταν το μοναδικό βιολογικό παιδί της Μία Φάροου και του Γούντι Άλεν. Όμως μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Φάροου στο Vanity Fair άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο Ρόναν, να είναι τελικά παιδί του Φρανκ Σινάτρα, του προηγούμενου συζύγου και «μεγάλου της έρωτα».

Όταν η Μία Φάροου ρωτήθηκε ευθέως για το αν ισχύουν οι φήμες γύρω από την πατρότητα του Ρόναν, απάντησε χαρακτηριστικά: «πιθανόν». Ο σύντομος γάμος της διάσημης ηθοποιού με τον Φρανκ Σινάτρα κράτησε από το 1966-1968. Η ερωτική σχέση τους ωστόσο, σύμφωνα με τον Guardian, συνεχίστηκε σποραδικά και αργότερα, ακόμη και την περίοδο που είχε ήδη γνωρίσει τον Γούντι Άλεν.

Ο 25χρονος Ρόναν, αντέδρασε άμεσα σε αυτές τις εξελίξεις με ένα tweet: «κοιτάξτε, όλοι πιθανόν να είμαστε παιδιά του Φρανκ Σινάτρα». Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος σε υποθέσεις που σχετίζονται με ανθρώπινα δικαιώματα, είχε βρεθεί στη δίνη της θυελλώδους σχέσης της Μία Φάροου με τον Γούντι Άλεν, στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Ήταν μόλις πέντε ετών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της ερωτικής σχέσης του Γούντι Άλεν, με τη θετή κόρη της Φάροου, την Σουν Γι. Είχε ακολουθήσει μια μακροχρόνια, σφοδρή δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του Ρόναν που τον απομάκρυνε για αρκετά χρόνια από τον Γούντι Άλεν. Ο διάσημος σκηνοθέτης και η Σουν Γι παντρεύτηκαν τελικά το 1997 και υιοθέτησαν δύο κορίτσια που τώρα είναι έφηβες. Ο Φρανκ Σινάτρα, πέθανε το 1998 και ήταν 78 ετών την περίοδο της σύλληψης του Ρόναν.