Ο Brad Pitt αφήνει την Βαβυλώνα και επιβιβάζεται σε ένα «Bullet Train»

bradkaipitt
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Bullet Train» καθώς τα γυρίσματα του «Babylon» αναβλήθηκαν για το 2021.

Ο Brad Pitt θα πρωταγωνιστήσει στην νέα περιπέτεια του David Leitch, σκηνοθέτη των «Deadpool 2» και «Hobbs & Shaw», για λογαριασμό της Sony Pictures. Σύμφωνα με το Variety ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Bullet Train», το οποίο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα «Maria Beetle» του Kotaro Isaka.

Η πλοκή του βιβλίου εκτυλίσσεται σε ένα τρένο-σφαίρα, όπου βρίσκονται πολλά μέλη του υποκόσμου της Ιαπωνίας με αντικρουόμενες εντολές. Το μυθιστόρημα του Isaka εκδόθηκε στην Ιαπωνία το 2010 και η αγγλική έκδοση θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη χρονιά.

Shutterstock / Denis Makarenko

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα πως έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας ταινίας βασισμένη στο δημοφιλές γιαπωνέζικο κόμικ One Punch Man. Λόγω όμως της γενικότερης αναστάτωσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του «Bullet Train».

Ο Brad Pitt είχε συμφωνήσει αρχικά να συμπρωταγωνιστήσει με την Emma Stone στο «Babylon» του Damien Chazelle, όμως η παραγωγή αναβλήθηκε για το 2021. Έχοντας ένα νέο κενό στο πρόγραμμα του, ο ηθοποιός αποφάσισε τελικά να συμμετάσχει στην νέα ταινία του Leitch.