Απόδραση στις Μπαχάμες για Will και Jada Smith μετά το σκάνδαλο

Jada-pinkett-smith-will-smith
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η σύζυγος του «Φρέσκου Πρίγκιπα» μίλησε ανοιχτά για την σχέση που είχε αναπτύξει με τον August Alsina πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο Will Smith και η σύζυγος του Jada Pinkett Smith ταξίδεψαν στις Μπαχάμες για ολιγοήμερες διακοπές μετά το πρόσφατο σκάνδαλο που τάραξε τον κόσμο της showbiz. Το ζευγάρι εμφανίστηκε σε επεισόδιο του «Red Table Talk» όπου συζήτησαν για την σχέση που είχε αναπτύξει η Jada με τον 28χρονο μουσικό August Alsina.

Σύμφωνα δηλώσεις της Pinkett Smith στην εκπομπή της, η σχέση που είχε με τον Alsina τερματίστηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Όπως εξήγησε στην εκπομπή, ο δεσμός με τον μουσικό προέκυψε σε περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας στον γάμο της, όμως τελικά το αντρόγυνο κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Θέλοντας λοιπόν να αφήσουν πίσω τους την τεράστια δημοσιότητα που πήραν οι αποκαλύψεις του Alsina, οι Jada και Will αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξίδι στις Μπαχάμες με την κόρη τους Willow.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Άρθρο του PageSix αναφέρει πως οι αστέρες μένουν στο πολυτελές ξενοδοχείο Albany, όπου το κόστος διαμονής για ένα βράδυ είναι 3.000 δολάρια, ενώ ιδιωτικές κατοικίες κοστίζουν άνω των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.

Πολλοί αστέρες του θεάματος και του αθλητισμού συχνά επιλέγουν να μείνουν στα ξενοδοχεία της ευρύτερης παραθαλάσσιας περιοχής στο νησί λόγω των ανέσεις, θέας και υπηρεσιών που παρέχονται. Ο Smith μάλιστα συμμετέχει στο πρωτάθλημα γκολφ της τοπικής πίστας, όπου στο παρελθόν έχουν παίξει οι Tiger Woods και ο Justin Timberlake.