Η Gal Gadot στα χνάρια του James Bond και του Ethan Hunt

gal-gadot Tinseltown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η κινηματογραφική «Wonder Woman» έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο franchise κατασκοπίας και περιπέτειας.

Η Gal Gadot μπορεί να εδραιωθεί στην μεγάλη οθόνη ως Wonder Woman στις ταινίες της Warner/DC, όμως σύμφωνα με άρθρο του Discussing Film, βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο κατασκοπευτικό θρίλερ που θα θυμίζει τις ταινίες του James Bond και των «Επικίνδυνων αποστολών».

Η πρεμιέρα της νέας περιπέτειας της Wonder Woman έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.

Το άρθρο αναφέρει πως ο Greg Rucka έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο της ταινίας. Ο βετεράνος συγγραφέας έχει εργαστεί στα κόμικ «Action Comics», «Wonder Woman», «Batwoman», «Detective Comics», «Lazarus», «Whiteout» και «Black Magick», ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο στο Netflix με μια μεταφορά της σειράς κόμικ του, το «The Old Guard» σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood με τους Charlize Theron, KiKi Layne και Matthias Schoenaerts.

Netflix

Το «The Old Guard» του Netflix έχει ξεχωρίσει για τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης.

Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας που θα αποτελέσει παραγωγής της Skydance, ούτε όμως και το όνομα του σκηνοθέτη. Η παραγωγή της νέας ταινίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αργότερα μέσα στην χρονιά, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολο καθώς η Gadot δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τα γυρίσματα για το «Red Notice» του Rawson Marshall Thurber με τους Dwayne Johnson και Ryan Reynolds, τα οποία αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.