Η Charlize Theron θα συμμετάσχει σε αγώνα κατς

charlize-theron John Salangsang
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Πότε και που» ρώτησε με ενθουσιασμό η χολιγουντιανή σταρ για να κάνει το ντεμπούτο της στην επαγγελματική πάλη.

Ο γεμάτος θαυμασμός και θέαμα κόσμος της επαγγελματικής πάλης στην Αμερική σύντομα θα αποκτήσει λίγη λάμψη από το Χόλυγουντ, μόλις ξεπεραστεί η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς η Charlize Theron έχει αποδεχτεί πρόσκληση του WWE να συμμετάσχει σε έναν αγώνα κατς.

Η Theron έχει μεγάλη εμπειρία σε ταινίες δράσης και τα τελευταία χρόνια έχει εντυπωσιάσει με τα stunts και τις χορογραφίες που πραγματοποίησε σε ταινίες όπως τα «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Atomic Blonde», αλλά και το «The Old Guard» για λογαριασμό του Netflix.

Netflix

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον πρωταθλητή του WWE Kofi Kingston, ο επαγγελματίας παλαιστής εκτίμησε πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει τις ικανότητες για μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο του κατς.

WWE

Ο Kofi Kingston κατέκτησε το πρωτάθλημα του WWE τον Απρίλιο του 2019, όταν νίκησε τον Daniel Bryan στον μεγάλο τελικό του WrestleMania 35.

«Επειδή μπορείς να καταλάβεις εκείνες τις κινήσεις τόσο φυσικά, θα ήθελα πολύ να σε δω σε μια μονομαχία με την Becky Lynch, την Sasha Banks, την Bayley ή την Charlotte Flair. Νομίζω πως θα ταίριαζες απόλυτα» δήλωσε ο Kingston.

WWE

«Wow! Είναι πρόσκληση; Ναι! Πότε και που;» απάντησε με ενθουσιασμό η Theron. Στην συνέχεια σχολίασε πως αν και δεν υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο να συμβεί άμεσα λόγω της πανδημίας, θεωρεί πως «θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για όλους να δουν επειδή [είμαι] μια απλή ηθοποιός».