Τέλη Ιουλίου ξεκινά το podcast της Michelle Obama στο Spotify

michelle-obama
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Ελπίζω πως θα βοηθήσει τους ακροατές να ανοίξουν νέες - και δύσκολες - συζητήσεις» δήλωσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Michelle Obama θα κάνει το ντεμπούτο της στο Spotify στις 29 Ιουλίου με ένα νέο podcast στο οποίο θα συμμετέχουν η μητέρα και ο αδερφός της, ο Conan O’Brien, η Valerie Jarrett και η Michele Norris. Το «The Michelle Obama Podcast» όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής αποτελεί αποκλειστική παραγωγή στο Spotify, το οποίο έχει υπογράψει αντίστοιχες συμφωνίες με τους Joe Rogan και Kim Kardashian West.

«Η ελπίδα μου είναι πως σε αυτή η σειρά θα εξερευνήσουμε ουσιαστικά θέματα μαζί και θα βγάλουμε άκρη με τόσες πολλές ερωτήσεις που όλοι προσπαθούμε να απαντήσουμε στις ζωές μας. Πάνω από όλα όμως, ελπίζω πως αυτό το podcast θα βοηθήσει τους ακροατές να ανοίξουν νέες συζητήσεις – και δύσκολες συζητήσεις – με τους ανθρώπους που είναι πιο σημαντικοί γι’ αυτούς. Έτσι μπορούμε να αναπτύξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και συμπόνια ο ένας για τον άλλο» δήλωσε η Obama για το podcast της.

REX/Shutterstock

Μετά την ολοκλήρωση της προεδρικής θητείας του Barrack Obama το 2016, το πρώην προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ έχει υπογράψει ηγεμονικά συμβόλαια για την συγγραφή βιβλίων και την παραγωγή ταινιών και σειρών ντοκιμαντέρ.