Ο Mickey Rourke απειλεί να ρεζιλέψει τον «αλήτη και κλαψιάρη» Robert De Niro

mickey-rourke-robert-de-niro
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Μέσω Instagram συνεχίζεται η πολύχρονη κόντρα μεταξύ των δύο αστέρων του Χόλυγουντ.

Ο «Δαιμονισμένος άγγελος» που σκηνοθέτησε ο Alan Parker το 1987 μπορεί να μην έσπασε τα box office ή να σάρωσε τα Όσκαρ, όμως θα μείνει στην ιστορία ως η ταινία που αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ δύο τεράστιων αστέρων του Χόλυγουντ, του Mickey Rourke και του Robert De Niro.

Σύμφωνα με τον Rourke όλα ξεκίνησαν όταν ο De Niro αρνήθηκε να του μιλήσει στα γυρίσματα της ταινίας λόγω της περίπλοκης σχέσης των χαρακτήρων που υποδύονταν στο νεονουάρ θρίλερ. Η κόντρα συνεχίστηκε για πολλά χρόνια και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Rourke ισχυρίστηκε πως δεν κατάφερε να παίξει στον «Ιρλανδό» του Martin Scorsese λόγω «βέτο» του De Niro.

Shutterstock / Terry Straehley

Οι καταγγελίες του 67χρονου ηθοποιού για την πολύχρονη κόντρα προκάλεσαν αντιδράσεις, με τους παραγωγούς της οσκαρικής ταινίας να τον διαψεύδουν. Την περασμένη εβδομάδα ο Rourke επανέλαβε τους ισχυρισμούς του σε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου χαρακτήρισε τον De Niro «αλήτη» και «κλαψιάρη».

«Robert De Niro, σε σένα μιλάω, καταραμένε κλαψιάρη. Ένας φίλος μου πρόσφατα μου είπε πως πριν από λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες πως “ο Rourke είναι ένας ψεύτης που λέει ένα σωρό βλακείες”. Άκου κύριες Σκληρέ στις ταινίες, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκαλεί ψεύτη και το έκανες σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω, ορκίζομαι στο Θεό, στην γιαγιά μου, στον αδερφό μου και σε όλα μου τα σκυλιά πως όταν σε δω θα σε ρεζιλέψω σοβαρότατα» έγραψε ο Αμερικάνος ηθοποιός στην ανάρτηση του.