Βρέθηκε σκηνοθέτης για το πρίκουελ του «Grease»

grease
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο Brett Haley θα γυρίσει το «Summer Nights» όπου θα μάθουμε τελικά πως γνωρίστηκαν «πραγματικά» ο Danny και η Sandy.

Η παραγωγή του «Summer Nights», του πολυαναμενόμενου πρίκουελ στο κλασικό μιούζικαλ «Grease» πήρε μπρος με την πρόσληψη του Brett Haley στην σκηνοθεσία. Ο Haley πρόσφατα γύρισε τα «Hearts Beat Loud» και «Όλα τα φωτεινά μέρη» που κυκλοφόρησαν φέτος μέσω του Netflix.

Ο σχεδιασμός της ταινίας, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο τραγούδι του soundtrack, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019. Ακολουθώντας την υπόθεση του τραγουδιού, το πρίκουελ θα αφηγηθεί την «πραγματική ιστορία» του πως τελικά συναντήθηκαν ο Danny (John Travolta) και η Sandy (Olivia Newton John) πριν ξαναβρεθούν στο «Grease».

Σε άρθρο του το Deadline αναφέρει πως υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός για την σκηνοθεσία της ταινίας, καθώς η Paramount θεωρεί πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα ευρύτερο franchise. Άλλωστε υπάρχουν σχέδια και για μια τηλεοπτική σειρά που θα εξιστορεί τις περιπέτειες νέων χαρακτήρων στο Rydell High.

Το «Grease» παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό και πέραν των πολλών θεατρικών μεταφορών, το 2016 γυρίστηκε μια ζωντανή τηλεοπτική εκδοχή με τις Julianne Hough και Vanessa Hudgens στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με την παραγωγή να αποσπά πέντε βραβεία Emmy.