Nέα σειρά του HBO μας χαλαρώνει με φωνές όπως της Nicole Kidman

nikole-kidman
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

H ήρεμη φωνή της Nicole Kidman και η χαλαρωτική χροιά του Idris Elba θα μπορούσαν σύντομα να μας…νανουρίζουν.

Tο τηλεοπτικό δίκτυο HBO –γνωστό από επιτυχημένες σειρές που μας κρατούσαν σε αγωνία, όπως το«Game of Thrones» και το «Chernobyl»- ανακοίνωσε ότι θα προσαρμόσει τη δημοφιλή εφαρμογή διαλογισμού Calm για τη μικρή οθόνη σε μια σειρά από ιστορίες που θα μας χαλαρώνουν.

 Το «Α World of Calm» θα βασίζεται στο σκέλος «Sleep Stories» της εφαρμογής, το οποίο προσφέρει «χαλαρωτικές ιστορίες που συνδυάζουν μουσική, ήχους και απίστευτο φωνητικό ταλέντο για να σας βοηθήσουν να μεταφερθείτε στη χώρα των ονείρων» και θα περιλαμβάνει πάνω από 10 επεισόδια. Η τηλεοπτική εκπομπή που θα εξοβελίζει το άγχος θα περιλαμβάνει αφήγηση από διάφορους αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων οι Mahershala Ali, Keanu Reeves και Lucy Liu.

«Με το μεγάλο άγχος που έχουμε όλοι και το χάος που βιώνουμε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε λίγο καθοδηγητική χαλάρωση και το Α World of Calm είναι εδώ για να βοηθήσει», δήλωσε η Jennifer O’Connell του HBO, προσθέτοντας ότι η σειρά θα συνδυάζει «χαλαρωτικές εικόνες και γαλήνια αφήγηση».

Η εφαρμογή Calm έχει 2 εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν κάθε μήνα για την υπηρεσία – η αξία της εταιρείας εκτιμήθηκε στο ένα δισ. δολάρια το 2019. Οι σταρ αποτελούν από καιρό μέρος της εφαρμογής, με διάσημους όπως οι Stephen Fry, LeBron James και Matthew McConaughey να διηγούνται το περιεχόμενό της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με καταπληκτικούς συνεργάτες όπως οι HBO Max και το Calm για αυτήν τη νέα, πρωτοποριακή προσπάθεια», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρυτής της Nutopia, Jane Root, που θα είναι συν-παραγωγός της σειράς: «Αν και αυτή η συνεργασία υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες, αυτή η σειρά δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια της καραντίνας».

Η νέα σειρά ακολουθεί ένα trend που διαφαίνεται να υπάρχει με την εκ νέου επιτυχία του χαλαρωτικού «The Joy of Painting» με τον Bob Ross κατά τη διάρκεια της πανδημίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή: iatrikanews