Sophie Turner και Joe Jonas απέκτησαν μια κόρη

Joe-Jonas-sophie-turner Lev Radin
ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Σύμφωνα με άρθρο του ΤΜΖ οι περήφανοι γονείς αποφάσισαν να ονομάσουν το πρώτο τους παιδί Willa.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas έγιναν γονείς την Δευτέρα και σύμφωνα με άρθρο του TMZ απέκτησαν μια κόρη που έχουν ονομάσει Willa. Πρόκειται για το πρώτο παιδί των δύο αστέρων του θεάματος, οι οποίοι παντρεύτηκαν την περασμένη χρονιά μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η 24χρονη πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» και ο 30χρονος pop star σύζυγος της απέφυγαν να επιβεβαιώσουν τις φήμες για εγκυμοσύνη. Τον περασμένο Φεβρουάριο μια πηγή ανέφερε στο Just Jared πως το ζευγάρι θέλει να κρατήσει την εγκυμοσύνη μυστική και ότι ήταν «εξαιρετικά ενθουσιασμένοι».

WWD/REX/Shutterstock / Swan Gallet

Παράλληλα με τις μεγάλες εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, το ζευγάρι είναι απασχολημένο με τις εκπομπές τους στην πλατφόρμα streaming Quibi. Ο Jonas έχει δημιουργήσει το «Cup of Joe» όπου ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις του κόσμου με celebrity καλεσμένους (η σύζυγος του εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο), ενώ η Turner πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά «Survive».

Μετά το φινάλε του «Game of Thrones» που δίχασε τους θαυμαστές του, η Turner εμφανίστηκε στο «X-Men: Ο μαύρος Φοίνικας» και στο θρίλερ «Heavy» του Jouri Smit, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο Jonas κυκλοφόρησε το comeback άλμπουμ «Happiness Begins» με τα αδέρφια του.