Αρκούν δύο λεπτά στον Brad Pitt για ένα Emmy;

brad-pitt Arthur Mola
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός είναι υποψήφιος στα φετινά Emmy για την ερμηνεία του στο «Saturday Night Live» ως Dr. Fauci.

Ο Brad Pitt είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους αστέρες του κινηματογράφου, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε κλασικές ταινίες όπως τα «Se7en», «Fight Club» και «Moneyball», ενώ έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ για τους ρόλους του στο «12 χρόνια σκλάβος» και το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ». Ο Αμερικάνος ηθοποιός πλέον θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα Emmy του, καθώς είναι υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου guest ηθοποιού για την εμφάνιση του στο «Saturday Night Live».

Στο επεισόδιο του περασμένου Απριλίου ο Pitt φόρεσε μια περούκα και υποδύθηκε τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του Λευκού Οίκου Dr. Anthony Fauci σε ένα σκετς της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής. Η συμμετοχή του ηθοποιού στο συγκεκριμένο επεισόδιο του «Saturday Night Live» δεν είχε ανακοινωθεί και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

YouTube

Χάρη στην εμπνευσμένη ερμηνεία του ο Pitt θα έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τους Adam Driver και Eddie Murphy για το βραβείο καλύτερης guest εμφάνισης. Αυτό που κάνει εντύπωση για την υποψηφιότητα του Pitt είναι πως η εμφάνιση του στο επεισόδιο κράτησε μόλις δύο λεπτά. Η συνολική διάρκεια του σκετς είναι περίπου τρία λεπτά, όμως το ένα λεπτό είναι αρχειακό υλικό συνεντεύξεων του Donald Trump για τον κορωνοϊό.

Ο Pitt τιμήθηκε με ένα Emmy το 2014 ως εκτελεστικός παραγωγός της τηλεταινίας «The Normal Heart» του Ryan Murphy, ενώ το 2002 ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου guest ηθοποιού για την εμφάνιση του στα «Φιλαράκια». Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την χρονιά η τότε σύζυγος του Jennifer Aniston – η οποία φέτος είναι υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «The Morning Show» – κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού.