Emmys 2020: Μέσω διαδικτύου τελικά θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής

emmy-award-statue-closeup
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Θα φροντίσουμε να φαίνεστε υπέροχοι» τονίζουν οι διοργανωτές των «τηλεοπτικών Όσκαρ» σε επιστολή τους προς τους υποψήφιους.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα 72α Primetime Emmy Awards τα οποία θα απονεμηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, οι παραγωγοί της τελετής βράβευσης αποφάσισαν τελικά να προχωρήσουν με μια virtual απονομή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αποκάλυψη για την απόφαση έγινε μέσω επιστολών των διοργανωτών προς τους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν την Τρίτη. Στο γράμμα τους, οι παραγωγοί εξήγησαν πως τα φετινά Emmy θα απονεμηθούν μέσω διαδικτύου.

Shutterstock / MediaPunch

Ο Jimmy Kimmel έχει παρουσιάσει τα Emmy άλλες δύο φορές στο παρελθόν, το 2012 και το 2016.

«Όπως πιθανώς έχετε μαντέψει, δεν θα σας καλέσουμε να έρθετε στο Microsoft Theatre στο κέντρο του Λος Άντζελες στις 20 Σεπτεμβρίου. Φέτος, θα είναι ακόμα η μεγαλύτερη βραδιά για την βιομηχανία της τηλεόρασης… αλλά εμείς θα έρθουμε σε σας!» αναφέρει η επιστολή. Στην συνέχεια οι διοργανωτές τονίζουν πως έχουν δημιουργήσει μια «εξαιρετική ομάδα τεχνικών, παραγωγών και σεναριογράφων» που θα αναλάβουν τα γυρίσματα από το σπίτι.

«Θα φροντίσουμε να φαίνεστε υπέροχοι – μελετάμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που θα επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε καλές κάμερες και φωτισμό και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε μαζί τις μοναδικές στιγμές σας επί της οθόνης» καταλήγει η επιστολή.