Μπορείτε να επιβιώσετε στην κατασκήνωση του «Παρασκευή και 13»;

Jason-voorhees-friday-13th
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο επιτραπέζιο βασισμένο στην κλασική σειρά τρόμου της δεκαετίας του 1980 για ώρες αγωνίας και διασκέδασης.

Ο Jason Voorhees μπορεί να έχει σπείρει τον τρόμο στην μεγάλη οθόνη για δεκαετίες, όμως μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο σίκουελ στο franchise, η The Op Games κυκλοφόρησε ένα εμπνευσμένο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Το «Friday the 13th: Horror at Camp Crystal Lake» είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου οι παίχτες μπαίνουν στην θέση των ομαδαρχών της κατασκήνωσης και έρχονται αντιμέτωποι με τον μανιακό δολοφόνο.

Οι χαρακτήρες που μπορούν να ενσαρκώσουν οι παίχτες αποτελούν τα κλασικά στερεότυπα των «ανέμελων εφήβων», όπως η απαιτητική ντίβα, o συνεσταλμένος nerd και η «κοπέλα που θα τα καταφέρει στο τέλος».

Όποιος καταφέρει να επιβιώσει πέντε βραδιές, συγκεντρώνοντας προμήθειες και βρίσκοντας κρυψώνες για να αποφύγει τον Voorhees είναι ο τελικός νικητής.

Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι κοστίζει 30 δολάρια (συν τα μεταφορικά) και είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του επίσημου online καταστήματος. Η The Op Games έχει κυκλοφόρησε παιχνίδια βασισμένο και σε πολλά άλλα μεγάλα κινηματογραφικά franchise, όπως της Marvel και του Χάρι Πότερ.