Η Cameron Diaz αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε από το Χόλυγουντ

cameron-diaz Andrey Bayda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Απλώς ήθελα διαφορετικά πράγματα στην ζωή μου» δήλωσε για την απόφαση της να εγκαταλείψει την ηθοποιία και τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία φορά που η Cameron Diaz εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη ήταν το 2014 στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Annie» από τον Will Gluck και λίγα χρόνια αργότερα, το 2018, ανακοίνωσε την απόφαση της να αποσυρθεί από την ηθοποιία.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην Gwyneth Paltrow, η 47χρονη Αμερικανίδα μίλησε για τους λόγους που πήρε την σχετική απόφαση. Όπως εξήγησε στην συνέντευξη της, η Diaz ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ηθοποιία, που τελικά δεν είχε χώρο πια στην προσωπική ζωή της.

Shutterstock / Tinseltown

«Απλώς αποφάσισα ότι ήθελα διαφορετικά πράγματα στην ζωή μου. Είχα δουλέψει τόσο σκληρά για τόσο πολύ, δουλεύοντας και γυρνώντας ταινίες και είναι τόσο φορτικό» δήλωσε η Diaz.

«Όταν γυρνάς μια ταινία, είναι η τέλεια δικαιολογία – τους ανήκεις. Είσαι εκεί για 12 ώρες την ημέρα για μήνες και δεν έχεις χρόνο για οτιδήποτε άλλο» τόνισε η Diaz, συμπληρώνοντας πως ένιωθε μεγάλη πίεση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελικά η Diaz «συμφιλιώθηκε» με την ιδέα να γίνει «αυτάρκης» όταν θα έκλεινε τα 40 το 2012. Όταν πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, η Diaz ένιωσε «μεγάλη γαλήνη», γιατί «επιτέλους» άρχισε να φροντίζει τον εαυτό της.

EPA / Michael Nelson

Μετά την ανακοίνωση της να αποσυρθεί και επίσημα από την ηθοποιία, η Diaz παντρεύτηκε το Benji Madden των Good Charlotte το 2015 και τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη.

Παράλληλα με την καριέρα της στο Χόλυγουντ, η Diaz έχει εκδώσει δύο βιβλία για θέματα υγείας, το «The Body Book» και το «The Longevity Book» το 2013 και 2016 αντίστοιχα, ενώ φέτος λάνσαρε την σειρά κρασιών «Avaline» με την Katherine Power.