Στο χειρουργείο ο Simon Cowell μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο

simon-cowell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής φέρεται να χτύπησε στην αυλή του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ο Simon Cowell «έσπασε την πλάτη του» μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο στην αυλή του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Η εκπρόσωπος του 60χρονου μουσικού παραγωγού δήλωσε πως ο Cowell υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο και πλέον «είναι υπό παρακολούθηση και βρίσκεται στα καλύτερα δυνατά χέρια».

Ανάμεσα στους πολλούς φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές που έστειλαν ευχές μέσω των social media για πλήρη και ταχεία ανάρρωση ήταν ο Piers Morgan, ο οποίος εκτίμησε πως το ατύχημα του Cowell πρέπει να ήταν «πολύ άσχημο».

Σύμφωνα με άρθρο του BBC, το ατύχημα του Cowell φέρεται να συνέβη κατά την διάρκεια δοκιμής ενός νέου ηλεκτρικού ποδήλατου στο Μαλιμπού, όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια. Το 2017 ο Cowell είχε χτυπήσει σε πτώση στο σπίτι του στο Λονδίνο, με τον ίδιο να σχολιάζει πως το ατύχημα τον ώθησε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες του και να γίνει vegan.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Ο νέος κύκλος του «America’s Got Talent» ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Βρετανός παραγωγός είχε λιποθύμησε λόγω χαμηλής πίεσης και έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

«Μερικές φορές λαμβάνουμε μια υπενθύμιση ότι δεν είμαστε ανίκητοι και αυτή ήταν σίγουρα η δική μου – ήταν ένα τεράστιο σοκ» είχε δηλώσει τότε στην Sun, συμπληρώνοντας πως ως πατέρας έχει πλέον «μεγαλύτερες ευθύνες από ποτέ».