Κάτι ετοιμάζει η Madonna με την σεναριογράφο του «Juno»

madonna Denis Makarenko
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η «Βασίλισσα της Pop» αποκάλυψε την συνεργασία της με την Diablo Coby μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε μέσω Instagram.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφος Diablo Cody συνεργάζεται με την Madonna πάνω σε ένα νέο project. Η αποκάλυψη για την συνεργασία των δύο έγινε από την Madonna μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram την περασμένη Παρασκευή.

«Όταν έχεις ξεμείνει σπίτι με πολλά τραύματα τι κάνεις; Γράφεις ένα σενάριο με τον Diablo Cody για…» έγραψε η «Βασίλισσα της Pop» στα social media. Στο μικρό βίντεο που μοιράστηκε, οι δυο κάθονται σε έναν καναπέ, με την Cody να δουλεύει με ένα laptop.

Στις συζητήσεις τους, η Madonna ρωτά την Cody ποιο τραγούδι πιστεύει πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μια συγκεκριμένη σκηνή, ενώ αργότερα μιλά για το διάσημο σουτιέν με κώνους που είχε σχεδιάσει ο Jean Paul Gaultier για την «Blond Ambition» περιοδεία του 1990, με την ίδια να το περιγράφει ως «ένα εμβληματικό κουστούμι».

Η Madonna έχει εργαστεί σε 26 ταινίες μεγάλου μήκους (στις 21 ως ηθοποιός) και έκανε το ντεμπούτο της στο «A Certain Sacrifice» του Stephen Jon Lewicki το 1979. Στην συνέχεια, καθώς η καριέρα της εκτοξεύτηκε, εμφανίστηκε σε ταινίες όπως τα «Ψάχνοντας απεγνωσμένα την Σούζαν», «Πιάστε το κορίτσι», «Dick Tracy», «Girl 6» και «Εβίτα».

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

H Diablo Cody ετοιμάζει μια νέα δραματική σειρά για το ΗΒΟ με θέμα την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν μουσικό και μια νεαρή ηθοποιό.

Συνολικά η Madonna έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες – την πρώτη για την ερμηνείας της ως Εβίτα Περόν στην βιογραφική ταινία του Alan Parker και την δεύτερη για το τραγούδι «Masterpiece» που χρησιμοποιήθηκε στο ιστορικό δράμα «W.E.» που έγραψε με τον Alek Keshshian και σκηνοθέτησε η ίδια το 2011.

Η Cody από την πλευρά της κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για το «Juno» το 2007 και στην συνέχεια έχει εργαστεί ως σεναριογράφος και παραγωγός σε ταινίες όπως «Το σώμα που σκοτώνει», «Περίπου ώριμη», «Η Ρίκι και η ροκ» και «Tully: Τα παιδιά είναι ευτυχία;».