Δεν έχει κλείσει ακόμα το κεφάλαιο «Star Trek» για τον Quentin Tarantino

quentin-tarantino Vianney Le Caer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να γυριστεί το R-rated σενάριο που έχει ετοιμάσει ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης για το reboot.

Μετά την κυκλοφορία του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» και τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, ο Quentin Tarantino έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από την κινηματογράφο, μέχρι να επιστρέψει με την δέκατη ταινία του. Πολλά έχουν γραφτεί για την τελευταία – όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν – ταινία του, όμως όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ένα από το project που είχε εξετάσει ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ήταν το κινηματογραφικό reboot του «Star Trek» για λογαριασμό της Paramount. Παρόλο που τον περασμένο Δεκέμβριο ο Tarantino ξεκαθάρισε πως δεν θα σκηνοθετήσει το reboot, εκτίμησε πως το R-rated σενάριο που είχε ετοιμάσει ήταν αρκετά καλό και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει στην παραγωγή.

Shutterstock / Ovidiu Hrubaru

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Tarantino απέκτησε έναν γιο με την σύζυγο του Daniella Pick.

Σύμφωνα με νέο άρθρο του Hollywood Reporter, η Paramount δεν έχει αποφασίσει πως θα κινηθεί με το μέλλον της σειράς επιστημονικής φαντασίας στην μεγάλη οθόνη και η νέα υπεύθυνη Emma Watts εξετάζει τρία διαφορετικά σενάρια: ένα που έγραψε ο δημιουργός των «Fargo» και «Legion» Noah Hawley, ένα που αποτελεί συνέχεια του «Star Trek Beyond» που γύρισε ο Justin Lin και το σενάριο του Tarantino.

Το ίδιο άρθρο δίνει ορισμένα στοιχεία για το R-rated σενάριο του Tarantino, το οποίο φέρεται να είναι βασισμένο σε επεισόδιο της πρωτότυπης τηλεοπτικής σειράς που διαδραματίζεται σε έναν γήινο κόσμο την δεκαετία του 1930. Ενδεχομένως η πηγή του άρθρου αναφέρεται στο 17ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με τίτλο «A Piece of the Action», ένα από τα πιο αγαπημένα της original σειράς.

NBC

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το 1968, οι Kirk και Spock αναζητούν ένα χαμένο σκάφος της Ηνωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών.

Στο «A Piece of the Action» το πλήρωμα του Enterprise επισκέπτεται τον πλανήτη Sigma Iotia II, ο οποίος που θυμίζει την εποχή των γκάνγκστερ και της ποτοαπαγόρευσης, αναζητώντας το ερευνητικό σκάφος Horizon της Ομοσπονδίας που χάθηκε εκατό χρόνια νωρίτερα.