«Συμβουλές» του Simon Cowell μετά το ατύχημά του

simon-cowell
ΤΡΙΤΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Εάν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν το οδηγήσετε για πρώτη φορά» δήλωσε ο Βρετανός παραγωγός.

Ο Simon Cowell υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το σαββατοκύριακο το σοβαρό ατύχημα που είχε με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου του, ο 60χρονος Βρετανός παραγωγός «έσπασε την πλάτη του» στην αυλή του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Σε μια νέα ανάρτηση του στο Twitter, ο Cowell ευχαρίστησε τους followers του για τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ενώ σχολίασε με μια δόση χιούμορ το ατύχημα του. «Μια καλή συμβουλή… εάν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν το οδηγήσετε για πρώτη φορά» έγραψε ο Cowell.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Ο Βρετανός παραγωγός όμως ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό προσωπικό και τους γιατρούς στο νοσοκομείο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ορισμένοι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ».

Οι συνεργάτες του Cowell στην κριτική επιτροπή του «America’s Got Talent» Heidi Klum, Sofía Vergara και Howie Mandel έστειλαν ένα μήνυμα αγάπης στο «αφεντικό που τους λείπει». Στην ανάρτηση της η Vergara μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Klum, τον Mandel και την άδεια καρέκλα του Cowell στην τηλεοπτική εκπομπή.