Οι τρεις φορές που η Sharon Stone ξεγέλασε τον θάνατο

sharon-stone Katie Jones
ΤΡΙΤΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η χολιγουντιανή σταρ έχει γλυτώσει από σοβαρό τραύμα στο λαιμό, χτύπημα κεραυνού και ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Sharon Stone αποκάλυψε πως τρεις φορές έχει βρεθεί κοντά στον θάνατο. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στην Sun, η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γλυτώσει από κεραυνό, εγκεφαλικό επεισόδιο και ένα τραύμα στο λαιμό.

Η πρώτη φορά που βρέθηκε κοντά στον θάνατο ήταν στην ηλικία των 14 ετών, μετά από ένα ατύχημα που είχε με την απλώστρα στο σπίτι της. Όπως εξήγησε η χολιγουντιανή σταρ στην συνέντευξη της, το κόψιμο στον λαιμό απείχε μόλις λίγα χιλιοστά από την καρωτίδα.

Shutterstock / Denis Makarenko

«Με έχει χτυπήσει κεραυνός και ήταν πραγματικά έντονο. Ήμουν στο σπίτι και είχαμε το δικό μας πηγάδι. Γέμιζα το σίδερο με νερό και είχα το χέρι μου στην βρύση. Ένας κεραυνός χτύπησε το πηγάδι και [το ρεύμα] με χτύπησε μέσω του νερού. Ήμουν μέσα στην κουζίνα και με πέταξε στο ψυγείο. Ευτυχώς η μητέρα μου με χαστούκισε στο πρόσωπο και με συνέφερε» δήλωσε η Stone για το δεύτερο σοβαρό ατύχημα.

Αστειευόμενη, η 62χρονη ηθοποιός αναρωτήθηκε πώς θα πεθάνει την «επόμενη φορά» και εκτίμησε πως θα είναι «κάτι εξαιρετικά δραματικό και εξωφρενικό». Η τρίτη φορά που η Stone αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας ήταν το 2001, όταν νοσηλεύτηκε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από την ηθοποιία για δύο χρόνια.