Πράσινο φως για το δραματικό reboot του «Φρέσκου πρίγκιπα του Μπελ Αιρ»

fresh-prince-of-bel-air
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο σκηνοθέτης του viral τρέιλερ θα συμμετάσχει στην νέα εκδοχή της κλασικής τηλεοπτικής σειράς του Will Smith.

Πριν από λίγους μήνες ο Morgan Cooper σκηνοθέτησε ένα τρέιλερ για ένα φανταστικό reboot της κλασικής τηλεοπτικής σειράς «Ο φρέσκος πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» με έναν σαφώς πιο δραματικό τόνο. Το τρέιλερ του Cooper έγινε ανάρπαστο στο YouTube με πάνω από πέντε εκατομμύρια views και σύμφωνα με το Deadline η Westbrook Studios των Will Smith και Jada Pinkett Smith και η Universal Television έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενός δραματικού reboot.

Στην νέα εκδοχή του Cooper, ο νεαρός Will από την Φιλαδέλφεια συλλαμβάνεται μετά από έναν καβγά έχοντας ένα όπλο και γλυτώνει από την φυλακή χάρη στην επέμβαση του δικαστή θείου του. Με την μητέρα του να ανησυχεί για το μέλλον του, αποφασίζει στείλει τον γιο της στο Μπελ Αιρ, για να ζήσει με τον θείο του.

Όπως και στην σειρά των 90s, ο Will βρίσκεται έξω από τα νερά του στο νέο περιβάλλον, όμως με την βοήθεια της οικογένειας του και του πιστού φίλου του Jazz, αντιλαμβάνεται πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να πετύχει στην ζωή του.

Το άρθρο αναφέρει πως ο Morgan Cooper θα συμμετάσχει ως σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός στην νέα τηλεοπτική σειρά η οποία θα τιτλοφορείται «Bel-Air».