Ο Will Smith ξεπέρασε τους φόβους του για την θάλασσα κολυμπώντας με καρχαρίες

will-smith Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Ο φόβος είναι δηλητήριο» τόνισε ο Αμερικάνος αστέρας πριν κάνει μια βουτιά στα βαθιά με έναν καρχαρία τίγρη.

Ο Will Smith κατάφερε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τον φόβο του για την θάλασσα κάνοντας μια βουτιά στα βαθιά για να κολυμπήσει με καρχαρίες. Ο Αμερικάνος ηθοποιός και μουσικός κατέγραψε την εμπειρία του στα πλαίσια της ετήσιας «Εβδομάδας καρχαριών» του Discovery στην ειδική εκπομπή «Will Smith: Off The Deep End».

Εκεί Smith συζητά για τις φοβίες του και αποκαλύπτει ότι δεν έμαθε να κολυμπά μέχρι τα 40 του λόγω του φόβου του για τους καρχαρίες. «Ο Steven Spielberg φταίει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, παραπέμποντας στην εμβληματική ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία» του 1975 και συμπλήρωσε πως «στην κυριολεξία φοβόμουν στην μπανιέρα, ένιωθα πως ένας καρχαρίας θα βγει από την βρύση».

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο φόβος δημιουργεί τις μεγαλύτερες φρικαλεότητες και κακά που έχουν διαπραχθεί ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη. Ο φόβος είναι δηλητήριο και εγώ εξαγνίσω τον δικό μου» τόνισε στην συνέχεια ο Smith για την απόφαση του να αντιμετωπίσει τους φόβους του όσο μεγαλώνει.

Προτού κολυμπήσει με έναν καρχαρία τίγρη, ο Smith έκανε αρκετές καταδύσεις ώστε να εξοικειωθεί με το υδάτινο περιβάλλον και σύμφωνα με τον ίδιο η εμπειρία τον άλλαξε κατά έναν ριζικό τρόπο. «Υπάρχει ο Will Smith πριν τους καρχαρίες και υπάρχει ο Will Smith μετά τους καρχαρίες» σχολίασε ο 51χρονος αστέρας.