Ο Ryan Reynolds απέκτησε δική του πλατφόρμα streaming

foolproof-ryan-reynolds-kristin-booth
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το Mint Mobile + του χολιγουντιανού αστέρα περιλαμβάνει στον κατάλογο της μονάχα την κωμωδία «Ασκήσεις ληστείας» με την Kristin Booth από το 2003.

Η τάση της εποχής θέλει τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και εταιρείες τεχνολογίας να δημιουργούν τις δικές τους πλατφόρμες streaming για να ανταγωνιστούν το Netflix. Στον χορό έχουν ήδη μπει οι Disney, Amazon, HBO και Warner, όμως πλέον θα έχουν απέναντι τους τον Ryan Reynolds.

«Κάθε εταιρεία τεχνολογίας χρειάζεται με υπηρεσία streaming. Οπότε… σας παρουσιάζω την Mint Mobile +. Την πιο προσιτή υπηρεσία streaming στον κόσμο» ανακοίνωσε με περηφάνεια ο χολιγουντιανός αστέρας στο Twitter.

«Απολαύστε πάνω από 80 λεπτά με τον Ryan Reynolds» αναφέρει το διαφημιστικό σποτ, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές της μοναδικής ταινίας της υπηρεσίας streaming, την κωμωδία «Ασκήσεις ληστείας» που σκηνοθέτησε ο William Phillips το 2003.

Το Mint Mobile + πάντως δεν κράτησε πολύ, αφού όπως εξήγησε σε ανάρτηση μόλις δύο λεπτά αργότερα, οι αναλυτές της εταιρείας «εκτίμησαν πως η υπηρεσία πρέπει να κλείσει μέχρι το σαββατοκύριακο».