Πρώτη ματιά στο «Jurassic World: Dominion»

Jurassic-world-dominion John Wilson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum επιστρέφουν στο νησί των δεινοσαύρων για το νέο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Colin Trevorrow.

Η άρση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης έχει επιτρέψει την επανεκκίνηση των γυρισμάτων πολλών ταινιών που διακόπηκαν προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έτσι μετά το «Avatar» και το «Επικίνδυνη αποστολή 7», ξεκίνησε ξανά η παραγωγή του «Jurassic World: Dominion» με τους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard.

Universal Pictures/Amblin Entertainment / John Wilson

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε άρθρο των New York Times, τα ειδικά μέτρα προστασίας και πρόληψης τηρούνται αυστηρά στο σετ των γυρισμάτων, με την Howard να φορά μάσκα σε μια σκηνή, ενώ υπάρχει ειδικός χώρος για θερμομέτρηση.

Universal Pictures/Amblin Entertainment / John Wilson

Οι φωτογραφίες του άρθρου αποκαλύπτουν επίσης πως θα γίνει μεγαλύτερη χρήση animatronics αντί ειδικών εφέ για να αποδοθούν οι δεινόσαυροι στο νέο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Colin Trevorrow.

Στην νέα ταινία επιστρέφουν οι Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum από την πρώτη τριλογία και δίπλα τους εμφανίζονται οι Jake Johnson, Omar Sy, Daniella Pineda, Justice Smith, Dichen Lachman και Scott Haze.

Εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις στην παραγωγή, η πρεμιέρα του «Jurassic World: Dominion» θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2021.