Ο Tom Cruise (συνήθως) τρέχει μόνος του

mission-impossible-tom-cruise Chiabella James
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Μοναδική εξαίρεση στον «κανόνα» του χολιγουντιανού αστέρα ήταν η περίπτωση της Annabelle Wallis στο reboot της «Μούμιας».

Ο Tom Cruise είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες στο Χόλυγουντ, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές κλασικές ταινίες, από κωμωδίες και ρομαντικά δράματα, μέχρι περιπέτειες κατασκοπείας και επιστημονικής φαντασίας. Στην πλούσια και μακρόχρονη καριέρα του όμως, ο 58χρονος ηθοποιός έχει ξεχωρίσει για την σκληρή δουλειά και την τελειομανία του, ενώ έχει αναπτύξει ορισμένες συνήθειες, όπως το να πραγματοποιεί ο ίδιος πολλά από τα επικίνδυνα stunts του, αλλά και να τρέχει μόνος του.

Σύμφωνα όμως με την Annabelle Wallis με την οποία συμπρωταγωνίστησε στην «Μούμια» το 2017, ο Cruise έκανε μια σπάνια εξαίρεση στους κανόνες του και της επέτρεψε να τρέξουν μαζί στην ταινία. Η αποκάλυψη της Wallis έγινε στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε στο Hollywood Reporter για την προώθηση της νέας ταινίας της με τίτλο «The Silencing».

BBC

Η Annabelle Wallis σχολίασε πως το κατόρθωμα της είναι πιο σπουδαίο από ένα Όσκαρ.

«Κατάφερα να τρέξω επί σκηνής μαζί του, αλλά στην αρχή μου είχε πει όχι. Μου είπε ότι κανείς δεν τρέχει επί σκηνής μαζί του και του είπα πως δεν είμαι τόσο καλή δρομέας» δήλωσε η Wallis στην συνέντευξη. Μετά την πρώτη άρνηση, η Βρετανίδα ηθοποιός προγραμμάτισε τις προπονήσεις που έκανε στον ηλεκτρικό διάδρομο ώστε να την δει ο Cruise.

Τελικά το σχέδιο της Wallis έπιασε και ο Cruise αποφάσισε να προσθέσει πολλές σκηνές όπου τρέχει ο χαρακτήρας της. «Αυτό ήταν, ήταν καλύτερο από ένα Όσκαρ. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που μπόρεσα να τρέξω επί σκηνής με τον Tom Cruise» σχολίασε η 35χρονη ηθοποιός.