«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» χωρίς τον Charlie Hunnam

peninta-apoxroseis-tou-gkri-xoris-ton-charlie-hunnam

ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ο Charlie Hunnam εγκαταλείπει τελικά τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, στην κινηματογραφική μεταφορά της ερωτικής τριλογίας της E.L. James «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Η είδηση έπεσε σαν βόμβα το Σάββατο, όταν ανακοινώθηκε επισήμως από τη Universal.

Oι υπεύθυνοι του στούντιο έκαναν λόγο για μια κοινή απόφαση ανάμεσα στον Βρετανό ηθοποιό και τους παραγωγούς της πολυαναμενόμενης ταινίας. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός, όταν το όνομα του Charlie Hunnam είχε αποκαλυφθεί πανηγυρικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας τέλος σε μια σειρά εικασιών για το ποιος σταρ θα υποδυόταν τον εκατομμυριούχο Κρίστιαν Γκρέι, τον οποίο «ερωτεύτηκαν» χιλιάδες αναγνώστριες της E. L. James.

O 33χρονος ηθοποιός, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Sons of anarchy» αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Pacific Rim» (Το δαχτυλίδι της φωτιάς) θα έπαιζε στο πλευρό της Dakota Johnson, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Sam Taylor Johhson.

«Οι δημιουργοί των Πενήντα αποχρώσεων του γκρι και ο Charlie Hunnam συμφώνησαν να βρεθεί κάποιος άλλος πρωταγωνιστής, επειδή το απαιτητικό πρόγραμμα του Hunnam στην τηλεόραση δεν του επιτρέπει να βρει το χρόνο ώστε να προετοιμαστεί επαρκώς για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι εταιρίες Universal Pictures και Focus Features.

Ωστόσο, δεν υπήρχε αναφορά για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Hunnman. Aυτή η ανατροπή είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας, εκτοξεύοντας στα ύψη την αγωνία των θαυμαστών των βιβλίων της E.L. James. «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι», η ιστορία μιας ερωτικής σχέσης «υποταγής» ανάμεσα στον εκατομμυριούχο Κρίστιαν Γκρέι και τη νεαρή Αναστάσια Στιλ, αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο και οι πωλήσεις των βιβλίων της τριλογίας εκτοξεύτηκαν στις λίστες των μπεστ σέλερ σε πολλές χώρες.