Αστέρας του «Stranger Things» έπιασε δουλειά σε οικογενειακό εστιατόριο λόγω κορωνοϊού

stranger-things
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Με ένα μεγάλο καπέλο και μια προστατευτική μάσκα παραμένει «ανώνυμος» μέχρι την επανεκκίνηση των γυρισμάτων της σειράς του Netflix.

Ο Gaten Matarazzo φέρεται να έχει αφήσει για λίγο την υποκριτική και πλέον εργάζεται σε ένα εστιατόριο του Νιού Τζέρσεϊ λόγω της διακοπής στην παραγωγή του «Stranger Things». Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο 17χρονος ηθοποιός δουλεύει σε εστιατόριο μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας του.

Shutterstock / Tinseltown

Παρά το γεγονός ότι ο Matarazzo είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος χάρη στην σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix, έχει καταφέρει να αποφύγει την δημοσιότητα λόγω της υποχρεωτικής «μεταμφίεσης» του, δηλαδή ένα μεγάλο καπέλο και μια προστατευτική μάσκα.

Shutterstock

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του «Stranger Things» διακόπηκαν μετά από λίγες εβδομάδες τον Μάρτιο. Η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων είχε προγραμματιστεί αρχικά για το φθινόπωρο, όμως τα σχέδια του Netflix λογικά θα αλλάξουν αφού παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει ξανά η παραγωγή.