Will Smith και Kevin Hart στο ριμέικ του «Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα»

kevin-hart-will-smith
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα εκδοχή της road trip κωμωδίας του John Hughes.

Μια από τις κλασικότερες ταινίες του John Hughes, το «Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα» με τους Steve Martin και John Candy, πρόκειται να γυριστεί εκ νέου από την Paramount με τον Will Smith και τον Kevin Hart στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Aeysha Carr, σεναριογράφος των «Brooklyn 99» και «Woke», έχει αναλάβει τόσο το σενάριο όσο και την σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ οι Smith και Hart θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών μέσω των Westbrook Studios και Hartbeat Productions αντίστοιχα.

Το κινηματογραφικό road trip που κυκλοφόρησε το 1987 διαδραματίζεται λίγες μέρες πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών, όπου ένας διαφημιστής από την Νέα Υόρκη και ένας «ενοχλητικός» πωλητής ειδών μπάνιου αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις τεράστιες διαφορές τους για να μπορέσουν να φτάσουν σπίτια τους και να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους.

Χάρη στις εκπληκτικές ερμηνείες των Martin και του αξέχαστου Candy, ο Hughes κατάφερε να ξεπεράσει την φήμη του σκηνοθέτη και σεναριογράφου νεανικών κωμωδιών που τον ακολουθούσε μέχρι τότε. Μένει να φανεί κατά πόσο το ριμέικ θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να πλησιάσει την λάμψη της original παραγωγής.