Πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» στηρίζει το ριμέικ του τελευταίου κύκλου

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Charles Dance εξέφρασε την άποψη πως το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς φαντασίας του HBO ήταν «απογοητευτικό».

Το καταιγιστικό φινάλε του «Game of Thrones» μπορεί να έσπασε πολλά ρεκόρ, όμως η εξέλιξη της πλοκής δίχασε το κοινό, με μια μερίδα οπαδών της σειράς να ζητούν μέσω διαδικτυακού ψηφίσματος να γυριστούν εκ νέου τα επεισόδια του όγδοου κύκλου με «ικανούς σεναριογράφους».

Πολλοί αστέρες του «Game Of Thrones» έχουν εκφράσει κατανόηση για το αίτημα της ηχηρής ομάδας οπαδών, όμως παρά τις σχεδόν δύο εκατομμύρια υπογραφές, το HBO έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και συνεχίζει με την παραγωγή μιας πρίκουελ σειράς.

Shutterstock / Lev Radin

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Charles Dance που ενσάρκωσε τον Tywin Lannister στους τέσσερις πρώτους κύκλους, έδωσε μια συνέντευξη στο PopCulture.com όπου ξέφρασε την άποψη πως το φινάλε του «Game of Thrones» ήταν απογοητευτικό και αποκάλυψε πως «εάν υπήρχε ένα ψήφισμα, θα το υπέγραφα».

«Συνέχισα να βλέπω όλη την σειρά ακόμα και μετά που με σκότωσαν στην τουαλέτα, επειδή απλά πίστευα ότι είναι μια φανταστική τηλεοπτική εκπομπή. Υπήρχαν ιστορίες όπου ήθελα να μάθω τι θα συμβεί σε αυτούς τους ανθρώπους! Ξέρω πως το φινάλε ικανοποίησε πολύ κόσμο. Όμως απογοήτευσε πολύ κόσμο και λυπάμαι, αλλά συγκαταλέγομαι σε αυτούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 73χρονος ηθοποιός.

HBO

Σύμφωνα με τον Dance, οι δύο δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς David Benioff και D.B. Weiss έκαναν «εκπληκτική δουλειά», μέχρι το φινάλε όπου το Μεγάλο Συμβούλιο ανακήρυξε τον Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) βασιλιά του Westeros, με τον Βρετανό ηθοποιό να σημειώνει πως η εξέλιξη ήταν «απογοητευτική».